Mycket har hänt….

Hjo Installation förvärvar Peter Lundins Värme AB

Hjo Installation har förvärvat 100 % av aktierna i Peter Lundins Värme AB med tillträde den 31 augusti.

Lundins Värme omsätter cirka 25 MKR och servar kunder i hela Stockholms län med över 50 år i VS-branschen.

-Välkomna Peter och Joakim med medarbetare till Hjo Installation! Lundins är ett fint företag som kommer passa bra in och komplimentera vårt VS-erbjudande i Stockholmsregionen som nu passerar 100 miljoner kronor, säger Christoffer Olbrich, Koncernchef i Hjo Installation.

 

-Jag har letat ett tag efter en passande köpare och så fort jag träffade gänget från Hjo fick en väldigt bra känsla. Mina värderingar och grundpelare för hur jag vill arbeta och driva mitt bolag har alltid legat i att värna om min personal i första hand och Hjo övertygade mig på en gång om att vi har samma personalpolitik. Jag tror att grunden till en framgångsrik verksamhet ligger i att ta hand om sina anställda och Hjos arbetssätt ser likadant ut som vårt. Därför såg jag detta som ett stort steg med otroliga utvecklingsmöjligheter för både bolaget och oss själva. Att vi nu dessutom få ingå i en större gemenskap med samarbeten mellan flera bolag i Stockholmsområdet känns både väldigt motiverande och roligt. Jag är jätteglad och stolt över detta.

För mer information:
Christoffer Olbrich, Koncernchef Hjo Installation, co@hjoinstallation.se / 070 – 990 06 26
Peter Lundin, VD Lundins Värme, peter@lundinsvarme.se / 070 – 492 50 70

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av våran webb. Genom fortsatt surfande av den här webbplatsen godkänner du vårt användande av cookies.